Rana Verde

Udflugter

Den bedste udsigt over Malaga får du fra Alcazaba, som er byens mest berømte vartegn. Alcazaba er en gammel maurisk fæstning. I Spanien finder du flere mauriske fæstninger, men Alcazaba i Malaga er den mest velbevarede.

 

Alcazaba i Malaga kan stort set spottes fra hele byen. Alcazaba fæstningen er bygget på en skråning i centrum af byen og har udsigt over havnen og store dele af byen. Ved siden af finder du et romersk amfiteater.

 

 

 

 

Sydøst for Granada finder man ruten gennem de sidste arabiske enklaver, mellem

Sierra Nevada og las Sierras de Lújar og de Contraviesa. Bjergrige landskaber, pittoreske hvide landsbyer og dybe dale og slugter dominerer en god del af ruten mellem el balneario (badeanstalten) de Lanjarón og el Puerto de la Ragua i 2000 meters højde.

Denne rute kan forlænges gennem Guadix med de karakteristiske grotteboliger - og derefter tilbage til Granada; eller man kan fortsætte mod Almería passerende gennem Ohanes.

I den mere afslappede afdeling for aktiviteter kan du give dig hen i ét af de mange spas og wellness centre, der skyder op alle steder på Costa del Sol. Mange hoteller i Malaga har efterhånden et motionscenter, og mange bliver nu udbygget med en spa-afdeling med massage, kropspleje og andre forskønnende behandlinger.

Copyright © All Rights Reserved